INFO@fase6.nl

Je hebt een substantiële basis

Je bedrijf heeft -rekening houdend met de achter ons liggende economische crisis- bewezen winstgevend te kunnen zijn. Inmiddels draai je met een bezetting van tussen 10 en 50 medewerkers een omzet tussen 1 en 5 miljoen euro in het business to business domein


Je hebt trouwe klanten. 

Klanten die al jaren klant zijn -ook zijn ze niet meer zo rendabel als voorheen- zijn een indicatie dat je bedrijf wordt gewaardeerd.  Voor ons is dat een belangrijk startpunt. Immers, als jouw klanten jouw bedrijf waarderen, is er ruimte voor het ontwikkelen van andere en nieuwe product/marktcombinaties.


Je hebt goede mensen.

Binnen de onderneming is voldoende markt- en vakkennis aanwezig.  Je hebt je bedrijf opgebouwd met een groep mensen die beter zijn dan jijzelf, of de potentie hebben dat te worden.  Dit menselijk kapitaal is van belang om de continuiteit van de onderneming te verzekeren na jouw vertrek. 


Je bent klaar voor de volgende stap

Je hebt alles gegeven om je bedrijf te krijgen waar het nu is. In zowel emotioneel als financieel opzicht.  De zaak is een deel van jezelf geworden, daarom is het van belang dat je klaar bent om de volgende stap te nemen en open staat voor nieuwe ideen en ambities.